Australian Open: Ηττήθηκε στο διπλό η Σάκκαρη

Australian Open: Ηττήθηκε στο διπλό η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη Photo Credits: AP / Andy Wong

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη με την παρτενέρ της, Ajla Tomljanovic στην πρεμιέρα του διπλού για το Australian Open, αποκλείστηκε με 2-0 σετ και δεν θα συνεχίσει στην διοργάνωση

Ήττα και αποκλεισμό επεφύλασε η πρεμιέρα του διπλού στο Australian Open για την Μαρία Σάκκαρη και την Ajla Tomljanovic. Οι δύο αθλήτριες γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ από τις τις Gabriela Dabrowski και Jelena Ostapenko, με τον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας να ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων στην Μελβούρνη.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, οι δύο τενίστριες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, όπου ηττήθηκαν με 7-5, ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό και έχασαν με 6-3.

Η Μαρία Σάκκαρη πλέον συνεχίζει στο απλό που ρίχνει και όλο το βάρος της και αύριο θα αντιμετωπίσει την Madison Keys, με στόχο να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στις “16” ενός Grand Slam.

Αντίθετα η παρτενέρ της 24χρονης πρωταθλήτριας, Ajla Tomljanovic δεν τα κατάφερε κόντρα στην Garbine Muguruza και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα