Australian Open: Μεγάλη Σάκκαρη, για πρώτη φορά στους 16 ενός Grand Slam!

Australian Open: Μεγάλη Σάκκαρη, για πρώτη φορά στους 16 ενός Grand Slam!
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της. AP

Σε τρομερή κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στις 16 του Australian Open! Πρώτη φορά στην καριέρα της φτάνει στις 16 ενός Grand Slam.

Ισοπεδωτική! Η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε κόντρα στη Μάντισον Κις ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Αμερικανίδας και προκρίθηκε στις 16 του Australian Open! Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που φτάνει στους 16 ενός Grand Slam.

Η Σάκκαρη έδειξε τρομερή ωριμότητα, κάνοντας δύο μπρέικ σε κάθε σετ, όσα δηλαδή χρειαζόταν για να πάρει μία σπουδαία πρόκριση, γράφει το Sport24.gr.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι καταιγιστική και να κάνει δύο μαζεμένα μπρέικ στο σερβίς της Κις, ξεφεύγοντας με 5-1. Η Κις απάντησε με τρία σερί γκέιμ για να μειώσει σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη κράτησε στην συνέχεια το σερβίς της, έκανε το 6-4 και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι η Κις να κάνει μπρέικ στο 6ο γκέιμ στο σερβίς της Σάκκαρη και να ξεφεύγει με 4-2. Η Σάκκαρη όμως απάντησε με δικό της μπρέικ και μείωσε σε 4-3. Έκτοτε, με την ψυχολογία με το μέρος της ήταν ασταμάτητη, αφού έκανε νέο μπρέικ στο 9ο γκέιμ και πέρασε μπροστά με 5-4. Πλέον τίποτα δεν την σταματούσε, αφού σέρβιρε για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε, κάνοντας το 6-4 και μαζί το 2-0 σετ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα