Αξιολάτρευτο κουτάβι άφησε το στίγμα του στο παρκέ που έπαιζαν οι Σανς με τους Κινγκς

Διαβάζεται σε 2'
Αξιολάτρευτο κουτάβι άφησε το στίγμα του στο παρκέ που έπαιζαν οι Σανς με τους Κινγκς
Το κουτάβι που αποφάσισε να αφήσει το στίγμα του, στο παρκέ του Footprint Center του Φοίνιξ. Phoenix Suns

Το event με τα κουτάβια που είχαν προγραμματίσει οι Σανς για το ημίχρονο του αγώνα με τους Κινγκς δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι διοργανωτές.

Ενώ εμείς κοιμόμασταν, στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης του ΝΒΑ, οι Κινγκς του Αλέξανδρου Βεζένκοφ αντιμετώπιζαν τους Σανς, στο Φοίνιξ.

Για την ιστορία, το Σακραμέντο κατέρρευσε στο φινάλε, όταν έχασε διαφορά 22 πόντων και τελικά, το ματς (119-117).

Στο ημίχρονο του αγώνα, το παρκέ γέμισε με κουτάβια που έπαιζαν και έτρεχαν προς πάσα κατεύθυνση, στο πλαίσιο σχετικού event. Δηλαδή, στα πλάνα ήταν να διαγωνιστούν τα σκυλάκια στην ταχύτητα.

Το puppy race έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη στιγμή κατά τη διάρκεια των αγώνων του ΝΒΑ. Παρά την πιθανότητα απρόβλεπτων συμβάντων, καθώς πρωταγωνιστές είναι κουτάβια που δεν είναι πλήρως εκπαιδευμένα, πρόκειται για μια συνθήκη που φαίνεται να λατρεύουν οι φαν.

Προσθέτει και μια ανάλαφρη νότα διασκέδασης στον ανταγωνισμό της θεαματικότερης λίγκας μπάσκετ του κόσμου.

Στον αγώνα του Φοίνιξ πολύ γρήγορα φάνηκε πως τα συμπαθέστατα ζωάκια είχαν τα δικά τους σχέδια.

Πήγαιναν όπου ήθελαν, με τους διοργανωτές να τα παίρνουν στην αγκαλιά τους ή να χρησιμοποιούν παιχνίδια, για να τα πείσουν να πάνε στη γραμμή εκκίνησης.

Επικράτησε χάος, με ένα σκυλάκι να ‘κλέβει’ την προσοχή -και να φτιάχνει τη διάθεση- όλων όσων ήταν στις εξέδρες.

Ίσως να έφταιγαν τα έντονα φώτα, ίσως να ήταν η πίεση του ‘ανταγωνισμού’ που είχε ως αποτέλεσμα το σκυλάκι να αφήσει το στίγμα του στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκύλος ανακουφίστηκε στο παρκέ του γηπέδου των Σανς. Σε ίδιο event του 2022 επίσης είχε ουρήσει ένα κουτάβι. Κάτι που μάλλον δείχνει πως ο περιστασιακός αυθορμητισμός των κουταβιών πρέπει να λαμβάνεται στο εξής στα υπ’ όψιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα