Μπακς – Τίμπεργουλβς 105-129: Εφιαλτική νύχτα για το Μιλγουόκι

Διαβάζεται σε 3'
Μπακς – Τίμπεργουλβς 105-129: Εφιαλτική νύχτα για το Μιλγουόκι
AP

Άβολο βράδυ για τους Μπακς, που έπαιξαν χωρίς πλέι μέικερ απέναντι στην κορυφαία άμυνα του NBA, αυτή των Τίμπεργουλβς, για να ηττηθούν με 105-129 στο Μιλγουόκι. Χαμηλή πτήση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες πριν από το ματς έστειλαν τον Καμ Πέιν στους Σίξερς και τον Ρόμπιν Λόπεζ στους Κινγκς. Είδαν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και τον Κρις Μίντλετον να μη μπορούν να βοηθήσουν εξαιτίας τραυματισμών και μπήκαν στον αγώνα με τους Τίμπεργουλβς με δέκα άτομα καθώς οι Ουάσινγκτον – Λίβινγκστον βρίσκονταν σε υποχρέωση στη G-League. Οι Μπακς ήθελαν, δεν μπορούσαν όμως να νικήσουν. Ηττήθηκαν δίκαια και καθαρά (105-129) και ελπίζουν ότι το συντομότερο δυνατό θα έχουν και τον Dame και τον Μίντλετον και τον Πάτρικ Μπέβερλι, ίσως και τον παίκτη που θα πάρει το 15ο και τελευταίο roster spot.

Στο 33-19 έπεσε το Μιλγουόκι (21-6 εντός και 12-13 εκτός έδρας), που έχει πέντε ήττες στους τελευταίους έξι αγώνες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε, αλλά ήταν ο μοναδικός στόχος της άμυνας της Μινεσότα, ο Τζέι Κράουντερ βρήκε χώρους και πρόσφερε σκορ, από εκεί και πέρα όμως οι Μπακς δεν έχουν κάτι άλλο να κρατήσουν. Ο Ντοκ Ρίβερς πήγε σε ροτέισον έξι παικτών πριν αδειάσει τον περιορισμένο πάγκο του, με τον Μαλίκ Μπίσλι να είναι απογοητευτικός απέναντι στην πρώην ομάδα του το βράδυ που η νυν τον είχε τεράστια ανάγκη. Ρεκόρ καριέρας ο Έι Τζέι Γκριν (27 πόντοι, 7/8 τρίποντα) με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα όταν είχαν όλα κριθεί, έπαιξε στα τελευταία 5:24 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον νέο προπονητή του.

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπήκε στο ματς με άστοχο τελείωμα κοντά στο καλάθι στα πρώτα δευτερόλεπτα, συνέχισε με 0/2 βολές και το πρώτο του καλάθι ήρθε με ορμή και με ένα εντυπωσιακό πόστερ κάρφωμα. Έφτιαξε πολλά σουτ με απίθανες πάσες, όμως σε 8:36 στην πρώτη περίοδο είχε μόλις τρεις ασίστ και ένα ριμπάουντ με την ομάδα του να έχει χρεωθεί με μόνο ένα φάουλ.

Στη δεύτερη το πείσμα του να ισορροπήσει το ματς απλώς τον κούρασε, καθώς οι Μπακς δεν είχαν το βάθος για να ματσάρουν το ροτέισον των Τίμπεργουλβς. Ο Ρίβερς στηρίχθηκε σε έξι παίκτες και τα 0/6 τρίποντα του Μπίσλι στο πρώτο μέρος εξηγούσαν το 53-63. Δεν βρήκε χώρους ούτε στην έναρξη του δεύτερου και όταν είδε κάποιες χαραμάδες, δεν είχε καθαρό μυαλό για να τελειώσει φάσεις με αποτελεσματικότητα. Βγήκε νωρίς και δεν επέστρεψε στο ματς.

17 πόντοι
7/12 δίποντα
3/7 βολές
3 ριμπάουντ
7 ασίστ
1 κλέψιμο
3 λάθη
1 φάουλ
-18 στο +/-
σε 27 λεπτά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα