Μπακς – Χόρνετς 123-85: Το Μιλγουόκι ισοπέδωσε την Σάρλοτ με “σβηστή” 24αρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαβάζεται σε 2'
Μπακς – Χόρνετς 123-85: Το Μιλγουόκι ισοπέδωσε την Σάρλοτ με “σβηστή” 24αρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
2023 PETER K. AFRIYIE/ ASSOCIATED PRESS

Στηριζόμενοι στην άμυνά τους οι Μπακς διέλυσαν με 123-85 τους Χόρνετς και έφτασαν τις τρεις σερί νίκες. Στο ρελαντί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, άγγιξε το double-double σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Οι Μπακς δεν είχαν όρεξη να μπουν σε μπελάδες κόντρα στους Χόρνετς. Φρόντισαν λοιπόν να μπουν με το πόδι στο γκάζι από την αρχή, είχαν καθαρίσει το ματς από την 2η περίοδο και τελικά επικράτησαν με 123-85, φτάνοντας τις 3 σερί νίκες, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε άνοδο, σε ένα ματς που ξέφυγαν ακόμα και με 49 πόντους διαφορά.

Το Μιλγουόκι δείχνει να ρολάρει την κατάλληλη στιγμή μετά το All Star Weekend. Οι παίκτες βρίσκονται στο παρκέ, η άμυνα βρίσκεται εκεί που θέλει ο Ντοκ Ρίβερς. Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι φαίνεται πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία… εύκολη μέρα στην δουλειά. Ο “Greek Freak” δεν είχε παίκτη στα μέτρα του, αλλά γενικά δεν χρειάστηκε να ζοριστεί κιόλας, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ – όπως όλοι οι βασικοί – δεν έπαιξε καθόλου στην τέταρτη περίοδο.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 24 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ ακολούθησαν τον Γιάννη σε απόδοση, για ένα Μιλγουόκι που δεν είχε ξανά τον Κρις Μίντλετον, αλλά μπορεί πάλι να χαμογελά.

Για τους Χόρνετς, ο Μάιλς Μπρίτζες είχε 17 πόντους και ο Τρε Μαν 16 πόντους, με τον Μπράντον Μίλερ να προσθέτει 14 πόντους.

Στο 38-21 το ρεκόρ των Μπακς (24-7 εντός έδρας, 14-14 εκτός έδρας) με το Μιλγουόκι να παραμένει στην 3η θέση της Ανατολής. Στο 15-43 των Χόρνετς (8-21 εντός έδρας, 7-22 εκτός έδρας), που παραμένουν στην 13η θέση της Ανατολής.

Επόμενος αγώνα των Μπακς, τα χαράματα της Παρασκευής (1/3), ξανά κόντρα στους Χόρνετς, αλλά αυτή τη φορά στην Σάρλοτ

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε μία βραδιά που το Μιλγουόκι καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, ο Γιάννης φρόντισε απλώς να χαϊδέψει λίγο το γκάζι στην αρχή και στην συνέχεια να πάει συντηρητικά.

Ο “Greek Freak” μπήκε με φόρα στο παιχνίδι, σημειώνοντας 11 γρήγορους πόντους στην πρώτη περίοδο, ενώ στο τέλος του πρώτου μέρους είχε 15 πόντους. Στην τρίτη περίοδο, συνέχισε ξανά στο ρελαντί και έφτασε τους 24 πόντους, περνώντας στην συνέχεια όλη την τέταρτη περίοδο στον πάγκο.

24 πόντοι
7/12 δίποντα
1/1 τρίποντο
7/8 βολές
8 ριμπάουντ
1 ασίστ
1 λάθος
1 φάουλ
+25 στο +/-
σε 24:15

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα