Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 2 της σειράς

Διαβάζεται σε 1'
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 2 της σειράς
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνστο Game 2 της σειράς, ψάχνοντας για το δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ.

Ο Ολυμπιακός έχει μία αποστολή απόψε (26/4). Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν στο Game 2 των playoffs της EuroLeague στο Παλαού Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας για ένα ακόμα μπρέικ στην Βαρκελώνη.

Οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 νίκες χάρη στην νίκη τους στο Game 1 και θα ήθελαν πάρα πολύ να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα για να γίνουν το ξεκάθαρο αφεντικό της σειράς, την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον ασθενή Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεβ. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τους Τούρκους να προηγούνται με 1-0 χάρη στο μπρέικ που έκαναν στο Game 1, αλλά να έχουν χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή των Σκότι Γουίλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλι και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα