Bundesliga: Ραψωδία Χάαλαντ στο ντεμπούτο του με τη Ντόρτμουντ

Bundesliga: Ραψωδία Χάαλαντ στο ντεμπούτο του με τη Ντόρτμουντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ AP

Τρία γκολ σε είκοσι λεπτά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στο 5-3 επί της Άουγκσμπουργκ πέτυχε ο Έρλινγκ Χάαλαντ και τρέλανε τη Γερμανία.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε τρελάνει την Ευρώπη αγωνιζόμενος με την Σάλτσμπουργκ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αλλά όπως φαίνεται ο Νορβηγός επιθετικός έχει πολλά ακόμα να δώσει και βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας σπουδαίας καριέρας.

Ο 19χρονος στράικερ ο οποίος πήρε μεταγραφή τον Δεκέμβριο στην Ντόρτμουντ κατάφερε στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βεστφαλίας στο ματς με την Άουγκμπουργκ να τρελάνει άπαντες καθώς πέτυχε χατ τρικ σε είκοσι λεπτά και ενώ μπήκε στο 56′ του αγώνα. Εκείνη την ώρα μάλιστα η Ντόρτμουντ ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή επικρατώντας τελικά με 5-3.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι όπως γράφει το Sport24 .gr στο 55′ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-1 αλλά στο 56′ και στο 70′ ο Χάαλαντ με δύο γκολ ισοφάρισε για τη Ντόρτμουντ. Ο Σάντσο έκανε στο 61′ το 4-3 και στο 70′ ο Νορβηγός στράικερ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version