Conference League: Πού θα δείτε τις σπουδαίες αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Διαβάζεται σε 1'
Conference League: Πού θα δείτε τις σπουδαίες αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη των ρεβάνς των “8” του Conference League με στόχο να βρεθούν στα ημιτελικά, ένα βήμα πριν από τον τελικό της OPAP Arena. Δείτε την ώρα και το κανάλι των αγώνων τους με Φενέρμπαχτσε και Μπριζ αντίστοιχα.

Κρίσιμη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών του Conference League.

Οι δύο ομάδες ρίχνονται την ίδια ώρα στη μάχη. Ο Δικέφαλος φιλοξενεί την Μπριζ στην Τούμπα στις 19:45, με τους Βέλγους να έχουν το προβάδισμα από το 1-0 του πρώτου αγώνα. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το COSMOTE Sport 3 και από το Match Center του SPORT24.

Στις 22:00 οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσογλου και έχουν προβάδισμα από το 3-2 στο Καραϊσκάκης. Το παιχνίδι μπορείτε να παρακολουθήσετε από το COSMOTE Sport 4 και από το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

  • 22:00 Conference League: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 Conference League: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 4

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα