Davis Cup: Τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν το 3-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Ρουμανία

Διαβάζεται σε 1'
Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς
Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς EUROKINISSI

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Κορνέα και Κόπιλ, επικράτησαν με 2-1 σετ και χάρισαν την πρόκριση για την Ελλάδα στο World Group 1 μετά το συνολικό 3-0 απέναντι στη Ρουμανία στο Davis Cup.

Πρόκριση για την Ελλάδα, καθώς Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν το συνολικό 3-0 απέναντι στη Ρουμανία, μετά τη νίκη τους με 2-1 σετ απέναντι στους Κορνέα και Κόπιλ στο πλαίσιο του Davis Cup.

Το πρώτο σετ ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο και κατέληξε στα χέρια των Ρουμάνων στο τάι μπρέικ. Κορνέα και Κόπιλ πήραν με 7-4 το τάι μπρέικ και έκαναν το 1-0, παίρνοντας προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ, όπως γράφει το SPORT24, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ανέβασαν στροφές δείχνοντας διάθεση να μην μπουν σε περιπέτειες. Το ελληνικό δίδυμο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία και έκλεισε με 6-3 δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας με σχετική άνεση σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι Έλληνες τενίστες ολοκλήρωσαν την ανατροπή, το πήραν με 6-4 στα games και κατά συνέπεια έφτασαν στη νίκη, χαρίζοντας στην Ελλάδα την άνοδο στο World Group 1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα