Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου

default image

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου λόγω του ρατσιστικού μηνύματος που ανέβασε στο Twitter

Δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας αποφάσισε να ανακαλέσει τη συμμετοχής της, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς που επέδειξε και του ρατσιστικού μηνύματος που ανέβασε στο Twitter.

Tην είδηση της απόφασης της Ολυμπιακής Επιτροπής επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο αρχηγός της αποστολής και μέλος της, Ισίδωρος Κούβελος.

“Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Δείτε τι απάντησε νωρίτερα η ίδια για την εν λόγω ανάρτησή της.

Η ΕΟΕ απαγόρευσε τις δηλώσεις που δεν αφορούν σε αθλητικά θέματα

Η διοίκηση της ΕΟΕ με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τη Βούλα Παπαχρήστου και σχόλιό της στο διαδίκτυο, που θεωρήθηκε ρατσιστικό, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Το Αρχηγείο της ελληνικής Αποστολής στο Λονδίνο, ενημερώνει τους αθλητές της ολυμπιακής μας ομάδας ότι δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δε αφορούν αθλητικά θέματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια. Πείτε μας αν έπρεπε να αποκλειστεί ή όχι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα