Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Λημνιός υπέστη ρήξη χιαστού

Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Λημνιός υπέστη ρήξη χιαστού
Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Λημνιός INTIME SPORTS

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Λημνιό, η μαγνητική του οποίου έδειξε ρήξη χιαστού, μετά το παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Κύπρο.

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε πάρα πολύ άτυχος, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Κύπρο. Ο ποδοσφαιριστής της Τβέντε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, δυστυχώς η διάγνωση της μαγνητικής δεν ήταν καλή. Ο Λημνιός υπέστη ρήξη χιαστού, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι με επτά μήνες.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Εθνικής ήταν βαρύ από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού, καθώς παγωμάρα επικρατούσε στα αποδυτήρια της Εθνικής μετά από την άνετη επικράτηση επί της Κύπρου.

Ο Λημνιός μάλιστα πέτυχε και το τρίτο γκολ κόντρα στους Κυπρίους, παίζοντας μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων του, στην πόλη την οποία μεγάλωσε.

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε τη φετινή χρονιά μία πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία. Είχε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Τβέντε, σκόραρε οκτώ φορές και έδωσε και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα