Εθνική Ελλάδας: Θλάση ο Κώτσιρας, αποχώρησε από την αποστολή

Εθνική Ελλάδας: Θλάση ο Κώτσιρας, αποχώρησε από την αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας υπέστη θλάση και μετά από συνεννόηση με τον Πογέτ αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή και δεν θα είναι στη διάθεση του για τα ματς με Κύπρο και Κόσοβο.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με την Κύπρο την Πέμπτη (9/6) και το Κόσοβο την Κυριακή (12/6) αφού ο Γιάννης Κώτσιρας αποχώρησε από την αποστολή.

Όπως γράφει το SPORT24, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί θλάση και μετά από συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή, αφού δεν θα μπορούσε να βοηθήσει εν συνεχεία ώστε να ξεκουραστεί και να έχει κάποιες επιπλέον μέρες στη διάθεση του.

Εν τω μεταξύ η προπόνηση της Τρίτης έγινε στο Πανθεσσαλικό που και θα διεξαχθούν τα ματς που ακολουθούν για το Nations League.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου προπονήθηκαν οι διεθνείς ενόψει του αγώνα με την Κύπρο στις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Πογέτ.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιουνίου και ώρα 12:30 και η προπόνηση (γήπεδο Πορταριάς) για τις 19:00″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα