Ετοιμάζει ρελάνς ο Βασιλειάδης για το αθλητικό νομοσχέδιο

Ετοιμάζει ρελάνς ο Βασιλειάδης για το αθλητικό νομοσχέδιο
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης Eurokinissi

Οι εσωκομματικές αντιδράσεις για το αθλητικό νομοσχέδιο και η ρελάνς που ετοιμάζει ο Γιώργος Βασιλειάδης για να ξεπεράσει τους σκοπέλους.

Τους κατάλληλους χειρισμούς που τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τις αντιδράσεις για το αθλητικό νομοσχέδιο που έχει φέρει προς ψήφιση επεξεργάζεται τα τελευταία 24ώρα ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έγινε δέκτης αντιρρήσεων, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, ωστόσο σε όσους τον ρωτούσαν, έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει αλλαγές.

Οι αλλαγές πάντως, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, δεν θα είναι εκτεταμένες και δεν θα επηρεάζουν τον πυρήνα του νομοσχεδίου όπως αυτό κατατέθηκε.

Κάποιες ρυθμίσεις βελτίωσης θα γίνουν στο ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων από τα ΤΕΦΑΑ ενώ σε άλλες διατάξεις, όπως αυτή που αφορά την πώληση φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής κτλ, θα υπάρξουν περισσότερο δραστικές παρεμβάσεις, ή, ίσως και κατάργηση.

Υποβόσκει όμως ακόμα η διαμάχη με το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει συγκεκριμένες αντιρρήσεις για το σχέδιο νόμου. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι όταν το Νομοσχέδιο φτάσει στην ολομέλεια θα έχει εξασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η κομματική συναίνεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα