Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του 2019

Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του 2019
O Γιάννης Αντετοκούνμπο (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Σε ποια θέση της λίστας World's Highest Paid Celebrities του Forbes για το 2019 βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ποιες συνεργασίες τον βοήθησαν να μπει στην λίστα.

Μετά από την διάρκιση ως MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο καθώς το περιοδικό Forbes τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του 2019 που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Έσοδα 43,2 εκατ. δολαρίων

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 75η θέση της λίστας, ακριβώς πάνω από την Τζένιφερ Λόπεζ και την Σοφία Βεργκάρα. Σύμφωνα με το Forbes τα έσοδα του 24χρόνου Έλληνα αθλητή εκτιμούνται στα 43,2 εκατ. δολάρια. Σημαντικό ρόλο στην είσοδο και στην εκτόξευση του στην λίστα έπαιξε η αναναίωση του συμβολαίου του με την Nike. Από εκεί που είχε ένα συμβόλαιο των 20.000 δολαρίων ετησίως πλέον η νέα συμφωνία αφορά σε ετήσιες απολαβές της τάξης των 9.000.000 δολαρίων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την φετινή χρονιά είναι ο 26ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη, ενώ το Forbes τον έχει συμπεριλάβει και την λίστα του 30under30 με τα τριάντα πρόσωπα ηλικίας κάτω των 30 που ξεχώρισαν.

Πρώτη στην λίστα World’s Highest Paid Celebrities του Forbes για το 2019 βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ με έσοδα 185 εκατ. δολαρίων ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής είναι ο Λιονέλ Μέσι με απολαβές της τάξης των 127 εκατ. δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα