Formula 1: Ξεκίνημα με 1-2 της Mercedes στην Αυστρία

Formula 1: Ξεκίνημα με 1-2 της Mercedes στην Αυστρία

Στις πρώτες δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Αυστρίας η Mercedes έδειξε να είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές της κάνοντας το 1-2 με τους Χάμιλτον και Μπότας.

H επιστροφή της Formula 1 στην αγωνιστική δράση είναι πια οδηγός. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής οι οδηγοί πάτησαν την πίστα του Red Bull Ring και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν.

Βέβαια, ο καιρός έκανε τα δικά του αφού κατά τη διάρκεια κυρίως της πρώτης περιόδου η ελαφριά βροχόπτωση ανάγκασε τους οδηγούς να πάνε στα pits.

Στο πρώτο κομμάτι των ελεύθερων δοκιμών ο Λιούς Χάμιλτον ήταν εκείνος που έκανε τον πιο γρήγορο γύρο. Ο 35χρονος Βρετανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:04.816 και ήταν ο μοναδικός ο οποίος κατέβηκε το 1:04.

Πίσω του ήταν ο Βαλτέρι Μπότας με 1:05.172 και την τετράδα έκλεισαν ο Μαξ Φερστάπεν με τον Κάρλος Σάινθ. Αν αναρωτιέται κανείς που ήταν η Ferrari να τονίσουμε ότι τα δύο μονοθέσια της έκαναν 31 και 32 γύρους αντίστοιχα φορώντας τα ενδιάμεσα ελαστικά και τη μέση γόμα των σλικ έτσι κατέλαβαν την δέκατη και την δωδέκατη θέση αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα