Φουρνιέ: Θα είναι χαζό να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο επειδή η Ρεάλ δεν θα έχει ψηλούς

Διαβάζεται σε 2'
Φουρνιέ: Θα είναι χαζό να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο επειδή η Ρεάλ δεν θα έχει ψηλούς
INTIME

Δείτε τι δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ στην προπόνηση του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν τον τελικό του EuroLeague Final Four 2026 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πανέτοιμος για τον τελικό του Final Four 2026 της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/5, 21:00) είναι ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του οποίου πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου την τελευταία προπόνηση στο Telekom Center Athens.

Σε δηλώσεις του, ο Εβάν Φουρνιέ διαμήνυσε πως η προσοχή του είναι τώρα στη Ρεάλ, ενώ είπε πως περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ

Για το εάν είναι στο μυαλό του τα δάκρυα του περσινού χαμένου ημιτελικού και εάν έχει σκεφτεί να δακρύσει αυτή τη φορά μετά από τον τίτλο: “Δεν σκέφτομαι τι έγινε πέρυσι, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η προσοχή μου είναι τώρα στη Ρεάλ και να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω”.

Για το τι περιμένει από τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ και ειδικά από το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα έχει ξεμείνει από ψηλούς: “Περιμένω να παίξουν πολύ σκληρά, να παίξουν απεγνωσμένα. Στο μπάσκετ μπορούν να συμβούν πολλά. Θα είναι χαζό να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο για εμάς επειδή δεν θα έχουν ψηλούς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα