Γερμανία: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν και φωτογραφήθηκε με μάσκα!

Γερμανία: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν και φωτογραφήθηκε με μάσκα!
Ο Αλφόνσο Ντέιβις ποζάρει την ώρα που ανανεώνει το συμβόλαιό του φορώντας προστατευτική μάσκα

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έδωσε μία μικρή ιδέα στον κόσμο για το πώς θα είναι το ποδόσφαιρο μετά από το σαρωτικό πέρασμα του κορονοϊού στον πλανήτη.

Αν και είμαστε σε εποχή που το ποδόφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα ελέω της παγκόσμιας κρίσης με την εξάπλωση του κορονοϊού, οι σύλλογοι κάνουν δειλά δειλά τις πρώτες τους κινήσεις θέλοντας να προετοιμαστούν ενόψει της “επόμενης ημέρας”.

Μία από αυτές για την Μπάγερν ήταν να “δέσει” στο Μόναχο τον Αλφόνσο Ντέιβις, με τον 19χρονο Καναδό αριστερό φουλ μπακ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν και να “αναγκάζει” ουσιαστικά τους διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο να σπεύσουν για να τον έχουν μαζί τους για αρκετά χρόνια ακόμα.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας η πρωταθλήτρια Γερμανίας ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία της με τον Ντέιβις, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2025 και κατόπιν πήρε μέρος στις καθιερωμένες φωτογραφήσεις που ήταν… συλλεκτικές.

Και αυτό γιατί φόρεσε προστατευτική μάσκα την ώρα που οι φωτογράφοι είχαν μπει στα γραφεία της Μπάγερν για να τον απαθανατίσουν την ώρα που υπέγραψε τα συμβόλαια, ενώ μάσκα φορούσαν τόσο ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε όσο και δύο παλιοί παίκτες της ομάδας και νυν μέλη της διοίκησης Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα