Γουέστ Χαμ – Γουλβς 0-2: “Δάγκωσαν” στο τέλος οι λύκοι

Γουέστ Χαμ – Γουλβς 0-2: “Δάγκωσαν” στο τέλος οι λύκοι

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Γουλβς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 απέναντι στην Γουέστ Χαμ και βλέπει ακόμα και τετράδα στην Premier League. Τρομερό τέρμα σημείωσε ο Νέτο.

Σε ένα κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του παιχνίδι η Γουλβς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 απέναντι στην Γουέστ Χαμ και βλέπει ακόμα και την τετράδα της Premier League. Οι Λύκοι έπιασαν στην πέμπτη θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι δύο βαθμούς πίσω από την Τσέλσι η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Γουλβς ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, δίχως να απειλήσει την εστία του Φαμπιάνσκι. Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ είχε δύο αξιόλογες στιγμές. Η πρώτη ήταν στο 14΄όταν ο Φορνάλς μετά από βαθιά μπαλιά (από την τηλεοπτική λήψη φάνηκε να ήταν οφσάιντ αν και ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία του) βγήκε απέναντι στον Ρουί Πατρίσιο το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο. Η δεύτερη ήρθε στο 20′, όταν το εξαιρετικό σουτ του Σούσεκ βρήκε στο κεφάλι του Μπολί και πέρασε κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Γουλβς άλλαξε τακτική. Αφού δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους για την εστία του Φαμπιάνσκι, έδωσε μέτρα στη Γουέστ Χαμ και έψαξε εκείνη τις αντεπιθέσεις. Αυτό είχε αποτέλεσμα να γίνουν πιο απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι αφού βρήκαν κενούς χώρους όμως ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να μπει κάποιο γκολ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κάτι που ανάγκασε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να αλλάξει το 5-3-2 σε 3-4-3 ρίχνοντας στο ματς τους Τραορέ και Νέτο στις θέσεις των Ντεντόνκερ και Ζότα στο 64′. Αυτή η αλλαγή έδωσε άλλη πνοή στους φιλοξενούμενους και τους βοήθησε να γίνουν πιο επιθετικοί. Στο 73′ ήρθε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τραορέ έβγαλε την σέντρα και ο Χιμένες με το κεφάλι έκανε το 1-0. Μάλιστα, με αυτό το γκολ ο Μεξικανός έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουλβς στην Premier League.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει, ο Μόγες προσπάθησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα ήθελε. Η Γουλβς έφτασε στο 2-0 με γκολάρα του Νέτο. Ο Ντόχερτι έκανε την κούρσα από τα δεξιά και ο Πορτογάλος με τρομερό γυριστό δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φαμπιάνσκι κάνοντας το 2-0 στο 84′.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Ράις, Ενγκάκια, Νομπλ, Σούτσεκ, Αντόνιο, Άντερσον (67′ Λαντσίνι), Φορλάνς, Μπόουεν

Γουλβς: Πατρίσιο, Ντόχερτι, Σάις, Κόουντι, Μπολί, Χόνι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντόνκερ (64′ Τραορέ), Χιμένες, Ζότα (64′ Νέτο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 19/06

Νόρις – Σαουθάμπτον 0-3 (49′ Ίνγκς, 54′ Άρμστρονγκ, 79′ Ρέντμοντ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (27′ Μπέρχβαϊν / 81′ πεν Μπρούνο Φερνάντες)

Σάββατο 20/06

Γουότφορντ – Λέστερ 1-1 (90+3′ Ντόουσον / 90′ Τσίλγουελ)

Μπράιτον – Αρσεναλ 2-1 (75′ Ντανκ, 90+5′ Μοπέ / 68′ Πέπε)

Γουέστ Χαμ – Γουλβς 0-2 (73′ Χιμένες, 84′ Νέτο)

21:45 Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας

Κυριακή 21/06

19:30 Άστον Βίλα – Τσέλσι

21:00 Έβερτον – Λίβερπουλ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα