Η ΕΟΚ στέλνει φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στο Ε.Π.ΑΘΛ.Α για το παιχνίδι Κολοσσός - Ιωνικός

Η ΕΟΚ στέλνει φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στο Ε.Π.ΑΘΛ.Α για το παιχνίδι Κολοσσός - Ιωνικός
EUROKINISSI

Τη διερεύνηση όσων έγιναν στο σημερινό ματς της Basket League μεταξύ Κολοσσού και Ιωνικού θα ζητήσει η Ομοσπονδία μπάσκετ, στέλνοντας φάκελο στον Αθλητικό Εισαγελλέα και στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας

Η ΕΟΚ και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Λιόλιος ενεργοποιήθηκαν άμεσα μετά το σαββατιάτικο (14/01) ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον Ιωνικό που ολοκληρώθηκε με σκορ 89-48.

Oπως αναφέρει το Sport24.gr ενημέρωσαν ήδη τον ΕΣΑΚΕ ότι θα ζητήσουν έρευνα για το παιχνίδι και μάλιστα τη Δευτέρα (16/1) το πρωί θα σταλεί φάκελος με σκοπό την επίγουσα διερεύνηση της αναμέτρησης.

ADVERTISING

Η Ομοσπονδία μπάσκετ θα καταθέσει φάκελο και στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, με όλα τα στοιχεία που έχουν θεωρηθεί περίεργα για το ματς.

Η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) απορρέει από το άρθρο 13 της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων (Σύμβαση Macolin) και αποτελεί το βασικότερο εργαλείο εφαρμογής της στη χώρα μας. Σκοπός της είναι ο εθνικός συντονισμός των αρμόδιων φορέων, η διεθνής συνεργασία και η δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης προκειμένου να διασφαλισθεί η εφαρμογή των διατάξεων που ορίζονται στη Σύμβαση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network