Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο

Διαβάζεται σε 2'
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο
AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει στο φετινό τουρνουά του Μόντε Κάρλο από τον 1ο γύρο και την Παρασκευή (05/04) γνωστοποιήθηκε το πιθανό μονοπάτι του Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό.

Την Παρασκευή (05/04) έγινε γνωστό το πιθανό μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Όπως γράφει το SPORT24, η κληρωτίδα έφερε τον Έλληνα τενίστα στο ίδιο μισό με τους Γιανίκ Σίνερ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά και στο ίδιο τέταρτο με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 25χρονος θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον πρώτο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον 28χρονο Σέρβο, Λάσλο Τζέρε, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μαϊάμι.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως αυτό έχει να συμβεί από το 2018, όπου είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά, ενώ από το 2019 μέχρι και πέρυσι περνούσε bye λόγω της υψηλής κατάταξης που είχε στην ATP.

Αν τα καταφέρει ο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, τότε στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί μ’ έναν εκ των Νίκολας Τζάρι και Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί, και εφόσον πετύχει το 2/2, τότε στον τρίτο γύρο ενδέχεται να συναντήσει το πρώτο Top-10 εμπόδιο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος ξεπεράσει την περσινή του πορεία και προκριθεί στην 8άδα, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Πρώτο φαβορί για τα ημιτελικά είναι ο Γιανίκ Σίνερ, ενώ στην κορυφή του ταμπλό είναι o Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:

1R: Λάσλο Τζέρε
2R: Νίκολας Τζάρι
3R: Αλεξάντερ Ζβέρεφ
QF: Ντανιίλ Μεντβέντεφ
SF: Γιανίκ Σίνερ
F: Νόβακ Τζόκοβιτς

Πιθανοί προημιτελικοί:

Τζόκοβιτς-Ρούμπλεφ
Αλκαράθ-Ρουντ
Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ
Ρούνε-Σίνερ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα