Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: “Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας”

Διαβάζεται σε 1'
Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: “Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας”
EUROKINISSI

Η UEFA προειδοποίησε τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήρια ενόψει του τελικού του Conference League, τονίζοντας ότι απαγορεύεται να φορούν οποιοδήποτε ρουχισμό άλλης ομάδας (συλλόγου ή εθνικής), εκτός από εκείνον της Φιορεντίνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League έχει ξεκινήσει, με την UEFA δίνει οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στην OPAP Arena.

Με νέα της προειδοποίηση, η ομοσπονδία τονίζει ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό. Σε περίπτωση που φορούν ρούχα άλλης ομάδας, θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο γήπεδο.

Η προειδοποίηση της UEFA:

“Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας”.

Η UEFA αναφέρει – ρητά – ότι όσοι έχουν κόκκινα εισιτήρια θα πρέπει να φορούν ρουχισμό μόνο του Ολυμπιακού και όχι οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα