Καραλής: Ο Μανόλο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σανγκάης, με άλμα στα 6.01 μέτρα

Διαβάζεται σε 2'
Καραλής: Ο Μανόλο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σανγκάης, με άλμα στα 6.01 μέτρα
EUROKINISSI ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τη 2η θέση στο Diamond League της Σανγκάης κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6.01 μέτρα.

Ακόμα μια εξαιρετική επίδοση από τον Εμμανουήλ Καραλή το μεσημέρι του Σαββάτου (3/5). Ο Μανόλο “πέταξε” στα 6.01 μ. στη Σανγκάη και κατέκτησε τη 2η θέση στο Diamond League, μένοντας πίσω μόνο από τον απίθανο Μόντο Ντουπλάντις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα από τα 5.62 μ., ύψος το οποίο ξεπέρασε για να αφήσει στη συνέχεια τα 5.72 μ., όπως είχε κάνει και στα 5.42 μ. Ξεπέρασε τα 5.82 μ. με δεύτερη προσπάθεια, αφού ήταν άκυρη η πρώτη του και στη συνέχεια πέρασε πάνω και από τα 5.92 μ. για να καταγράψει νέο φετινό ρεκόρ.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, Καραλής και Ντουπλάντις ήταν εκείνοι που συνέχισαν να “μονομαχούν” με τον πήχη στα 6.01 μ. Ο Μανόλο “πέταξε” πάνω και από αυτό το ύψος και έκανε προσωρινά νέο ρεκόρ αγώνων, πριν το καταρρίψει ξανά ο Ντουπλάντις με άλμα στα 6.11μ., αυτό που ο Καραλής δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε άκυρη πρώτη προσπάθεια, ο Σουηδός πανηγύρισε με την πρώτη και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Ο Μανόλο έκλεισε τον αγώνα με ακόμα δύο άκυρες προσπάθειες, ο απίθανος Ντουπλάντις ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος, καταλαμβάνοντας την κορυφή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα