Κορακάκη: Αισθάνθηκα ανακούφιση όταν αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Κορακάκη: Αισθάνθηκα ανακούφιση όταν αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Άννα Κορακάκη MotionTeam

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη σχολίασε το πως αντιμετωπίζουν οι αθλητές το θέμα του κορονοϊού αλλά και το πως αντιμετώπισε η ίδια την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη μίλησε στο iNFO-19 και σχολίασε το πως αντιμετωπίζουν οι αθλητές το θέμα του κορονοϊού αλλά και το πως αντιμετώπισε η ίδια την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας πως ένιωσε μεγάλη ανακούφιση καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία του καθενός.

“Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους. Όλος ο κόσμος νιώθει άγχος, αβεβαιότητα και ανησυχία. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην το αφήσω να με καταβάλει ψυχολογικά. Η κατάσταση έχει επηρεάσει, πράγματι, πολλούς αθλητές. Προσπαθώ να μην αφήνω το άγχος να με καταβάλει, μπορώ και το διαχειρίζομαι”, ανέφερε η Άννα Κορακάκη για τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Όσον αφορά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε “Αν υπάρξει και δεύτερο κύμα και τότε ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αυτό θα είναι η μεγάλη ματαίωση και το μεγάλο πλήγμα για πολλούς αθλητές. Η ακύρωσή τους ήταν το πιο δίκαιο που θα μπορούσε να συμβεί. Ένιωσα ανακούφιση όταν άκουσα ότι αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι, τόσο όσον αφορά στις προπονήσεις, όσο και στη συγκέντρωση πολλών αθλητών σε έναν χώρο, όπως τα Ολυμπιακά χωριά. Μέχρι την περίοδο που η ΔΟΕ έπραττε σαν να μην συμβαίνει υπήρχε μεγάλο άγχος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα