Κώστας Μπακογιάννης στο SPORT24: “Θα μπω ως δήμαρχος στον Βοτανικό” – Τι είπε για την ποδοσφαιρική πρόβλεψη του Α. Τσίπρα

Κώστας Μπακογιάννης στο SPORT24: “Θα μπω ως δήμαρχος στον Βοτανικό” – Τι είπε για την ποδοσφαιρική πρόβλεψη του Α. Τσίπρα

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών επέλεξε ο Κώστας Μπακογιάννης να δώσει την πρώτη μεγάλη συνέντευξή του, μετά τις οριστικές εξαγγελίες για την ανέγερση του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Λεπτομέρειες για το μεγάλο πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό έδωσε στη συνέντευξή του στο Sport24 ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μεταξύ άλλων, τόνισε:

Πέρα από τις όποιες εμπορικές συμφωνίες πρέπει να υπάρχει και μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία. Ποια θα είναι αυτή θα το δούμε.

Το ίδιο ισχύει και για την ανάδοχη εταιρεία. Μιλάμε για ένα διεθνή ανοιχτό οργανισμό με μία σειρά από εταιρείες που θα συμμετάσχουν και θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Η οποία ανέφερε ότι με εθνικούς πόρους θα γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Οι υποδομές που είναι το άλλο μισό αν θέλετε, το έτερο έργο, γίνεται με πόρους του ταμείου ανάκαμψης, κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Το γήπεδο όμως γίνεται με εθνικούς πόρους.

Υπάρχει απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, μπορείτε να τη βρείτε στο internet, είναι υπογεγραμμένη από τον Άδωνι Γεωργιάδη με τιμή και δόξα.

Έχουμε λοιπόν το γήπεδο, το καλύτερο της Ελλάδας, μπορώ να το πω αυτό με ασφάλεια

Αλλά έχουμε και κάτι ακόμα. Μία περιοχή, τον Βοτανικό, που την είδατε, για την οποία, να το πω τώρα όσο πιο ευγενικά μπορώ, γιατί αν κάποιος πάει θα τα πει πολύ πιο χύμα από ό,τι εγώ… Μας έχει έρθει ο λογαριασμός λοιπόν για πολλά χρόνια εγκατάλειψης και αδιαφορίας, θα μπορούσα να πω κάτι πολύ χειρότερο, αυτός είναι ο διπλωματικός μου τρόπος”.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στην ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου από τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε: To είδα που είπε ο Τσίπρας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα. Το καλό που του θέλω να μην μας γκαντεμιάσει.

Κοιτάξτε, είναι ίσως το πιο σωστό πράγμα που είπε ο Τσίπρας στη ζωη του”.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στο Sport24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα