Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Η ΕΠΟ θέλει τελικό στο εξωτερικό, μπαίνει και η Αλβανία στις υποψήφιες χώρες

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Η ΕΠΟ θέλει τελικό στο εξωτερικό, μπαίνει και η Αλβανία στις υποψήφιες χώρες
Το "Αρένα Κομπετάρε" AP PHOTO/HEKTOR PUSTINA, FILE

Η ΕΠΟ έχει πάρει την απόφαση να διεξάγει τον τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό υπό το φόβο προσφυγής στο διαιτητικό δικαστήριο επειδή έχει παραβιαστεί η προκήρυξη, με την Αλβανία να είναι επίσης ανάμεσα στις χώρες που εξετάζονται.

Η ΕΠΟ αναζητά έδρα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και έχει πάρει την απόφαση να τον διεξάγει στο εξωτερικό υπό το φόβο προσφυγής στο διαιτητικό δικαστήριο επειδή έχει παραβιαστεί η προκήρυξη.

Έγινε εις διπλούν προσπάθεια για την Κύπρο, η οποία έχει πει “όχι” ακόμα και αν γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών και εξετάζονται άλλες επιλογές από τις γύρω γειτονικές χώρες.

Η Κωνσταντινούπολη απορρίφθηκε και πέρα από το Βελιγράδι (έχει πολύ λίγες πιθανότητες) και το Βουκουρέστι στο κάδρο βρίσκεται και η Αλβανία. Μάλιστα, η ομοσπονδία της φέρεται να είναι θετική στην προοπτική να φιλοξενήσει τον τελικό.

Πρόκειται για το “Αρένα Κομπετάρε”, το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε τον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Ε.Ε της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Τρίτη (9/5), θα εξετάσει όλες τις επιλογές της και τις θετικές απαντήσεις της, ενώ θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων.

Προφανώς το θέμα έχει “κουράσει” και η Ομοσπονδία έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα με όλες αυτές τις παλινωδίες, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει λύση και να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα