Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε τη δουλειά του και μπήκε πρώτος στα playoffs

Διαβάζεται σε 3'
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί του εκτός έδρας, επικρατώντας 2-0 της Λαμίας με τα γκολ των Τάισον και Μπάμπα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ των Τάισον και Μπάμπα στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία, πήρε το διπλό με 2-0 και συνέχισε το σερί της εκτός έδρας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία στον αγώνα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε μία ανάσα από το 0-1 στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλαμ ο Σαμάτα έδωσε στον Τάισον, εκείνος μοίρασε στον Μεϊτέ, ο οποίος από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει για λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ.

Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 17′, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει το σουτ του έξω από την περιοχή και να παραχωρεί κόρνερ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με το σουτ του Κωνσταντέλια στο 22′ κι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Σαμάτα στο 25′. Μετά από πολύ καλή συνεργασία Κωνσταντέλια – Μπάμπα, ο Γκανέζος έκανε τη σέντρα, βρήκε τον Σαμάτα προ κενής εστίας, οπ οποίος όμως, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε το ίδιο δυναμικά και στο 52′ πλησίασε στο γκολ με τον Μεϊτέ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να βάζει το σώμα του και να διώχνει δύσκολα με το αριστερό του χέρι.

Το γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε στο 72′ με εξαιρετικό σουτ του Τάισον. Ο Μεϊτέ μοίρασε αριστερά στον Βραζιλιάνο, εκείνος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσέλεφ, ο οποίος έκανε μία επαφή, αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την μπάλα να περάσει τη γραμμή.

Ο Μπάμπα σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ, την πάσα από τον Τόμας, γύρισε ωραία κι έγραψε το τελικό 0-2.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Αμαράλ (81′ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81′ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29′ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60′ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (75′ Βιεϊρίνια), Κεντζόρια, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεβ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα (36′ Τόμας).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα