ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο πρωτότοκος γιος του, υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια προπόνησης

ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο πρωτότοκος γιος του, υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια προπόνησης
Ο LeBron James με τον γιο του, Bronny AP Photo/Jay LaPrete

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη τη Δευτέρα (24/07) ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι, λόγω καρδιακής προσβολής. Τι αναφέρει η οικογένεια του "Βασιλιά" σε επίσημη δήλωσή της.

Μεγάλες περιπέτειες για τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την οικογένειά του, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του Μπρόνι. Ο πρωτότοκος γιος του “Βασιλιά” (στις 6 Οκτωβρίου γίνεται 19 ετών) υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια προπόνησης τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, όπως αποκαλύπτει το TMZ Sports.

Στο δημοσίευμα, όπως γράφει το SPORT24, επισημαίνεται πως η κλήση για άμεση βοήθεια έγινε στις 9.26 το πρωί της Δευτέρας από το αθλητικό κέντρο του University of Souther California (κολέγιο στο οποίο θα είναι αθλητής/φοιτητής την επόμενη σεζόν)

Η επίσημη θέση της οικογένειας μέσω εκπροσώπου αναφέρει: “Χθες, στη διάρκεια προπόνησης, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Το ιατρικό επιτελείο ήταν σε θέση να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον πάει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση κι εκτός της ΜΕΘ.

Ζητούμε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα της οικογένειας και ενημερώνουμε πως θα παρέχουμε νεότερη ενημέρωση, μόλις υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ΛεΜπρον και η Σαβάνα αισθάνονται την ανάγκη να στείλουν δημόσια τις βαθύτερες ευχαριστίες και την εκτίμηση προς το ιατρικό επιτελείο του USC και το αθλητικό τμήμα για την σπουδαία δουλειά και την αφοσίωση στην ασφάλεια των αθλητών τους”.

Σύμφωνα με το TMZ Sports, ο Μπρόνι Τζέιμς ήταν αναίσθητος την ώρα της διακομιδής στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα