Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Μπακασέτας και Τάισον, ποια παιχνίδια χάνουν

Διαβάζεται σε 1'
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Μπακασέτας και Τάισον, ποια παιχνίδια χάνουν
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για την αψιμαχία τους στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας αποβλήθηκαν λόγω της αψιμαχίας τους στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές και έτσι εκτός από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία στη Λεωφόρο) θα απουσιάσουν και από τον δεύτερο ημιτελικό στη Λεωφόρο ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (21/02).

Υπενθυμίζεται ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει στον Ρουμπέν Πέρεθ, καθώς ο Ισπανός συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Τούμπας και με βάση του ισχύοντες κανονισμούς θα εκτίσει την ποινή του στη ρεβάνς και όχι σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή του Τάισον, ώστε να μπορέσει ο Βραζιλιάνος να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα