Μητσοτάκης: Αποκάλυψε πού θα δει το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League

Διαβάζεται σε 1'
Μητσοτάκης: Αποκάλυψε πού θα δει το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ACTION24 πού θα δει τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ζώνη” του ACTION24 και για ακόμη μία φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον Ολυμπιακό στον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena για το Conference League.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε και πού θα δει το σπουδαίο ματς των ερυθρόλευκων. Σε σχετική ερώτηση, είπε πως “εγώ θα δω τον αγώνα στο σπίτι, στην τηλεόρασή μου, με ένα ωραίο μπάρμπεκιου και με καλούς φίλους, όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί, γιατί δυστυχώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που εξασφάλισαν το μαγικό χαρτάκι”.

Οσο για την έκβαση του τελικού και τα μέτρα της πολιτείας τόνισε: “Είμαι αισιόδοξος, βλέπω μομέντουμ, έχω πει μου θυμίζει αυτό λίγο το 2004. Βέβαια ένα ματς είναι. Κατά αρχάς αυτό που αφορά εμάς είναι η ασφάλεια και η καλή οργάνωση. Το βασικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να το απολαύσουν. Και ο Παναθηναϊκός άλλωστε πέτυχε μία μεγάλη συλλογική επιτυχία, ελπίζω πως είμαστε στην αρχή ενός όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα