Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιασικεβίτσιους

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ομοίως κι άμεσος συνεργάτης του, Ντάριους Μασκολιούνας.

Δύο μέρες μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα της EuroLeague, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι μπλαουγκράνα ενημέρωσαν το πρωί του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου πως τόσο αυτός, όσο κι ο άμεσος συνεργάτης του, Ντάριους Μασκολιούνας, είναι θετικοί, όπως φάνηκε έπειτα από τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Όπως γράφει το Sport24.gr, αμφότεροι βρίσκονται ήδη σε καραντίνα, στο σπίτι τους, με την Μπαρτσελόνα όμως να συνεχίζει τη… ζωή της και να προετοιμάζεται για τη συνέχεια. Δεδομένου του γεγονότος αυτού, όλοι οι παίκτες και το επιτελείο της ισπανικής ομάδας θα υποβληθούν σε νέα διαγνωστικά τεστ, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.

Η καραντίνα στην οποία υποχρεώνεται ο “Σάρας” συνεπάγεται την απουσία του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χιπουθκόα για τη Liga Endesa, το μεσημέρι της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, μοιάζει αδύνατο -βάσει όσων γνωρίζουμε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα- να κοουτσάρει επίσης σε πέντε μέρες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζενίτ για την EuroLeague. Μετά από αυτό, ακολουθεί διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση, με τους μπλαουγκράνα να αντιμετωπίζουν τη Βαλένθια στη Fonteta (13/10) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Palau Blaugrana (15/10).

Σε πρώτη φάση, στον αγώνα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου με τη Χιπουθκόα, στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο Νταβίντ Γκαρθία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα