NBA Finals: Η mini-movie του Game 5 ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς, τα λόγια του Γιάννη και το προβάδισμα για το Μιλγουόκι

NBA Finals: Η mini-movie του Game 5 ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς, τα λόγια του Γιάννη και το προβάδισμα για το Μιλγουόκι
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Το ΝΒΑ παρουσίασε την υπέροχη mini-movie του Game 5 ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς σε ένα video που τα έντονα συναισθήματα και το αυτοκρατορικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τέλος, κυριάρχησαν.

Το Game 5 των NBA Finals ανήκει πλέον στο παρελθόν ωστόσο το ΝΒΑ, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, παρουσίασε την γεμάτη συναισθήματα και ένταση mini-movie του πέμπτου ματς ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς με τα “ελάφια” του Μιλγουόκι να παίρνουν πλέον το προβάδισμα με 3-2 στη σειρά και να χρειάζονται μόλις μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βλέμματα αγωνίας, τα γεμάτα ουσία λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου αλλά και η στιγμή του κλεψίματος του Χολιντέϊ που ολοκληρώθηκε με το συγκλονιστικό κάρφωμα του “Greek Freak”. Η ανάγκη για βελτίωση των Σανς και η εμψύχωση του Μάικ Μπουντενχόλζερ στους παίκτες του.

Μία ταινία με έντονα συναισθήματα ανάλογα με αυτά που προκαλούν οι NBA Finals.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα