Νίκος Ξανθόπουλος: Η ΑΕΚ “αποχαιρετά” τον μεγάλο ηθοποιό

default image

Το δικό της "αντίο" στον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών έστειλε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, της οποίας υπήρξε μέλος ο ίδιος.

Τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών μετά από χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την μεγάλη απώλεια του Νίκου Ξανθόπουλου. Ο Νίκος Ξανθόπουλος σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, όχι μόνο για τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και για την ελληνική κοινωνία γενικότερα, ενώ αποτέλεσε διακεκριμένο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους όσοι νιώθουν πως με την απώλειά του χάνεται κι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της δικής τους ζωής”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Λάτρης του αθλητισμού, ο Νίκος Ξανθόπουλος από μικρή ηλικία έκανε στίβο και είχε καλές επιδόσεις στο τριπλούν και τρέξιμο μετ΄ εμποδίων, ενώ το 1952 έπαιζε στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα