Αντετοκούνμπο στο Contra.gr: Ζητούσαμε 5 ευρώ για να φάμε σουβλάκι

Αντετοκούνμπο στο Contra.gr: Ζητούσαμε 5 ευρώ για να φάμε σουβλάκι
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυνηγάει το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά στο Contra.gr, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σε ελληνικό ΜΜΕ! Ο MVP του NBA γυρίζει το χρόνο πίσω στην εποχή που κατάλαβε ότι θα γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Τότε που οι συμμαθητές του δεν τον έπαιζαν στο σχολείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής στο Contra.gr, μιλώντας για τα παιδικά χρόνια του και τις δυσκολίες διαβίωσης που έπρεπε να ξεπεράσει, μέχρι να βρεθεί στον κολοφώνα της δόξας του και να στεφθεί MVP του NBA για τη σεζόν 2018-2019.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ακόμα και για να αγοράσει ένα σουβλάκι ζητούσε δανεικά από φίλους και συμπαίκτες στα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για τη φιλανθρωπική δράση του στη Ραφήνα και στο Μάτι.

“Kάναμε προπόνηση το πρωί, δεν τρώγαμε, πηγαίναμε παραλία, όλη μέρα στον ήλιο, πάλι δεν τρώγαμε και ξανά απογευματινή προπόνηση. Νηστικοί. Ζητούσαμε 5 ευρώ από τον Νίκο Γκίκα και τον Χρήστο Σαλούστρο (σ.σ. συμπαίκτες και φίλοι από τότε) για να φάμε σουβλάκι. Εκείνη την εποχή τρώγαμε μια φορά τη μέρα και τώρα δεν αντέχουμε αν περάσουν 3 ώρες χωρίς φαγητό”.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Contra.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα