Ο Μίλαν Βιτάλις έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μίλαν Βιτάλις έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Ο Μίλαν Βιτάλις βρίσκεται πλέον στην Αθήνα, καθώς έφτασε το βράδυ της Τρίτης (04/08) προκειμένου να ολοκληρώσει το τελευταίο σκέλος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει την πέμπτη της θερινή μεταγραφή είναι η ΑΕΚ.

Ο Μίλαν Βιτάλις, όπως γράφει το SPORT24, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (04/08) και πλέον το μόνο που μένει είναι να περάσει την Τετάρτη (05/08) από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να βάλει στη συνέχεια την υπογραφή του στο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Ένωση.

Θυμίζουμε ότι η οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Γκιόρ και τον Δικέφαλο επιτεύχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (03/08), με το deal να κλείνει περίπου στα 2.500.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ με τον Βιτάλις τα είχα βρει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Βιτάλις προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, κάτι που αποτελεί σχεδόν… κανόνα στις επιλογές του Ριμπάλτα.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας της Γκιορ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 9 γκολ και 3 ασίστ, ενώ οι εμφανίσεις του τον καθιέρωσαν και στην εθνική Ουγγαρίας.

Έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2025 και ήδη μετρά οκτώ συμμετοχές με το εθνόσημο.

Υπάρχει, ωστόσο, μία σημαντική λεπτομέρεια όσον αφορά την ευρωπαϊκή του παρουσία.

Ο Ούγγρος μέσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs του Champions League, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί φέτος με την Γκιόρ στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (με Βίκινγκουρ στο Champions League και Μπίσεν στο Conference).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα