Ο Πετρούνιας με το χάλκινο μετάλλιο και “τα δύο πραγματικά χρυσά” δίπλα του

Ο Πετρούνιας με το χάλκινο μετάλλιο και “τα δύο πραγματικά χρυσά” δίπλα του
Ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του η οποία συνοδεύονταν από φωτογραφίες μαζί τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους έκανε τον απολογισμό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής με το 8ο μετάλλιο του στη διοργάνωση.

Μπορεί να μην ήταν το χρυσό, αλλά ακόμα και το χάλκινο αποτελεί ένα ακόμα παράσημο για την τεράστια καριέρα του. Ο επόμενος μεγάλος του στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου όπου και θα κριθεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του η οποία συνοδεύονταν από φωτογραφίες μαζί τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους έκανε τον απολογισμό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έδωσε ήδη το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτησή του: “Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια! Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο! Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σεζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε !

Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα! Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γι’ αυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα