Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Πάουλα Μπαντόσα και εξήγησε το γιατί

Διαβάζεται σε 3'
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Πάουλα Μπαντόσα και εξήγησε το γιατί
H Πάουλα Μπαντόσα εμφανίστηκε και πάλι στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι και πάλι μαζί, με τον καλύτερο Έλληνα τενίστα να αποκαλύπτει τους λόγους που δεν ήθελε να χάσει αυτήν τη σχέση.

Aφότου νίκησε το παιχνίδι του για το δεύτερο γύρο στο Roland Garros την Τετάρτη 29/5, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του στο Παρίσι.

Αμφότεροι είχαν επιβεβαιώσει το χωρισμό τους, αναφέροντας λόγους που συνδέονταν με το άγχος των υποχρεώσεων τους και το γεγονός ότι έπρεπε να είναι καιρό ο ένας μακριά από τον άλλον. Με την επανασύνδεση, ο καλύτερος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας του με την 26χρονη Ισπανίδα συνάδελφο του. Ήταν οι λόγοι που κατάλαβε ότι δεν ήθελε να χάσει αυτήν τη σχέση.

Πρώτα μίλησε για το θέμα που μονοπωλεί τις συζητήσεις τους. Είναι αυτό που φαντάζεστε: το τένις.

Όπως είπε ο Τσιτσιπάς «βοηθάει να έχεις σύντροφο που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο. Αν υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερα, μπορώ πάντα να απευθυνθώ στον σύντροφό μου που έχει αφιερώσει τον ίδιο χρόνο με εμένα στο γήπεδο, προσπαθώντας να καταλάβει το παιχνίδι. Νιώθω πως αυτό είναι ένα μικρό όφελος για τη ζωή μου. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και κάνουμε το ίδιο πράγμα στη ζωή.

Το να έχεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου, τον οποίον αγαπάς και με τον οποίον μπορείς να μιλάς ανέτως και αμοιβαίως για τη δουλειά (στη δική μας περίπτωση το τένις), έναν άνθρωπο που μπορείς να εμπιστευτείς, είναι ανάσα δροσιάς. Στη δική μου περίπτωση, αυτός ο άνθρωπος ξέρει πάρα πολλά για το τένις και αναλύει μια χαρά το παιχνίδι.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Κάνουμε πολλές ερωτήσεις ο ένας στον άλλον και νιώθω ότι γνωρίζουμε εξ ίσου το σπορ, ενώ καταλαβαίνουμε ιδιαίτερα τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων καταστάσεων. Αυτό οφείλεται στην εμπειρία που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια».

Προχώρησε και στις λεπτομέρειες που αναπτύσσονται στις συζητήσεις του με την 26χρονη Ισπανίδα τενίστρια. «Μιλάμε για εξοπλισμό, για πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η Πάουλα λέει συνέχεια, και με εκνευρίζει, ότι εύχεται να είχε το forehand μου. Της απαντώ πάντα «συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, οπότε πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να είσαι αποτελεσματική».

Ομολόγησε ότι αν ήθελε να ‘χει κάτι που έχει η σύντροφος του στο παιχνίδι της, αυτό θα ήταν οι επιστροφές της.

«Καταστρέφει την μπάλα στις επιστροφές, με τρόπους που φαίνονται αβίαστοι».

Προφανώς και δεν περιστρέφονται όλες τους οι συζητήσεις γύρω από τη δουλειά τους. «Υπάρχουν φορές που αποσυνδεόμαστε πλήρως από το τένις. Η σχέση μας είναι υπέροχη, γιατί μπορούμε να συνδυάζουμε και τους δυο κόσμους, όπως και να κατανοούμε ο ένας τη ζωή του άλλου καλύτερα από ό,τι θα συνέβαινε σε όποια άλλη σχέση μας, καθώς έχουμε κοινά βιώματα.

Ξέρει ο ένας τις συνήθειες του άλλου, το ρυθμό του πριν και μετά ένα παιχνίδι. Ναι, εννοώ τις προλήψεις, επί των οποίων τα πάμε καλύτερα από ό,τι κάθε άλλο ζευγάρι, αφού συνδέονται με το τένις. Βγαίνει φυσικά!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα