Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η στιγμή που ολόκληρο το “Καραϊσκάκης” περιμένει το VAR για το 2-0 – Και μετά… παράνοια

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η στιγμή που ολόκληρο το “Καραϊσκάκης” περιμένει το VAR για το 2-0 – Και μετά… παράνοια
EUROKINISSI

Τα δευτερόλεπτα αγωνίας 33.000 οπαδών που περιμένουν την “ετυμηγορία” του VAR για το γκολ του Ελ Κααμπί και ο πανικός που ακολούθησε. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα και “κόβοντας” εισιτήριο για τον τελικό του Conference League, που θα είναι και ο πρώτος του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μία από τις μεγάλες στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν στο δεύτερο γκολ του Ελ Κααμπί, με το οποίο ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι “σφράγισαν” και την πρόκρισή τους απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Το τέρμα του Μαροκινού, ωστόσο, χρειάστηκε να περάσει από τα “ραντάρ” του VAR (video assistant referee) για να μετρήσει, αφού αρχικά ο επιθετικός των Πειραιωτών υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Πάνω από 33.000 οπαδοί σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να… μετρούν αντίστροφα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, περιμένοντας την “ετυμηγορία” για το γκολ του Ελ Κααμπί. Όταν αυτό μέτρησε, αυτό που ακολούθησε μπορεί κανείς να το καταλάβει μόνο μέσα από το ακόλουθο βίντεο.

Δείτε το φοβερό στιγμιότυπο μέσα από το “Γ. Καραίσκάκης”:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα