Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: Καταιγιστικός στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ, συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: Καταιγιστικός στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ, συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι
ΟΣΦΠ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και πήρε το “εισιτήριο” για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον ερυθρόλευκο πάγκο και συνεχίζουν, όπως αναφέρει το SPORT24, το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έτσι, την Δευτέρα (18/12, 15:00) θα μπουν στην κληρωτίδα για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα εκ των δεύτερων της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Ντάνιελ Ποντένσε απλοποίησε την υπόθεση με δύο όμορφα γκολ στο 40′ και στο 42′. Στο 46′ έγινε το 4-0 με αυτογκόλ του Ίλιτς, έπειτα από κεφαλιά του Ρέτσου, με τους Τζάκοβατς (48′) και Τσίρκοβιτς (60′) να μειώνουν. Οι Σέρβοι από το 60′ αγωνίζονταν με δέκα και οι Πειραιώτες ανέβασαν περαιτέρω τον δείκτη του σκορ με τον Αραμπί στο 67′.

Οι ερυθρόλευκοι που τερμάτισαν στην 3η θέση του γκρουπ με επτά βαθμούς θα δώσουν το επόμενο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στις 15 Φεβρουαρίου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τη ρεβάνς για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League να διεξάγεται 22 του μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα