Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του European Cup

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης δήλωσε παρών σε ένα ακόμα άθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν μόλις για δέκα λεπτά κόντρα στη Φερεντσβάρος και με συνολικό σκορ 67-60 έκλεισαν ραντεβού για τους διπλούς τελικούς του European Cup.

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία σε ένα ακόμα άθλημα, καθώς μετά το μπάσκετ ανδρών, πόλο ανδρών, πόλο γυναικών, βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο, αυτή τη φορά στο χάντμπολ ανδρών.

Οι “ερυθρόλευκοι” στη ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης δυσκολεύτηκαν μόλις στα πρώτα δέκα λεπτά κόντρα στη Φερεντσβάρος, στη συνέχεια έδειξαν την ανωτερότητά τους και χάρις στην εκπληκτική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έτρεξαν σερί 10-6, απέκλεισαν τους Ούγγρους σε συνολικό σκορ 67-6- και έκλεισαν ραντεβού για τους διπλούς τελικούς.

Εκεί οι Πειραιώτες περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Βάλουρ – Μινάουρ Μπαΐα Μάρε, με τους Ισλανδούς να είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς στον πρώτο αγώνα επικράτησαν των Ρουμάνων με 36-28.

Όπως γράφει το SPORT24, εκτός από τον αντίπαλό του, πλέον ο Ολυμπιακός θα περιμένει να μάθει και τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των διπλών τελικών.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Πρώτοι Αγώνες

  • Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28
  • Βάλουρ – Μινάουρ Μπαΐα Μάρε 36-28

Δεύτεροι Αγώνες

  • Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32
  • 28/04, 18:00 Μιναούρ Μπαΐα Μάρε – Βάλουρ

Το ζευγάρι των τελικών

Βάλουρ/Μινάουρ Μπαΐα Μάρε – Ολυμπιακός

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα