Ολυμπιακός – Ματαρό 16-11: Οι “ερυθρόλευκες” συνέτριψαν τις Ισπανίδες και φουλάρουν για το 4ο Champions League

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός – Ματαρό 16-11: Οι “ερυθρόλευκες” συνέτριψαν τις Ισπανίδες και φουλάρουν για το 4ο Champions League
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις “ερυθρόλευκες” προκρίσεις του τελευταίο διημέρου, συνέτριψε με 16-12 τη Ματαρό και προκρίθηκε στον έκτο τελικό Champions League της ιστορία του διεκδικώντας το τέταρτο τρόπαιό του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να δέχεται δύο αποβολές στα πρώτα τρία λεπτά, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με τέσσερις, χωρίς η Ματαρό να το εκμεταλλεύεται.

Οι διαδοχικές εξαιρετικές άμυνες και τα μπλοκ από αμφότερες της ομάδες κράτησαν το μηδέν στα πρώτα 3:30, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου να βρίσκει πρώτη δίχτυα στον ημιτελικό από το σημείο του πέναλτι.

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε η Σιμόν φαν ντε Κρατς για τη Ματαρό, με τη Βασιλική Πλευρίτου να δίνει λίγο αργότερα ξανά το προβάδισμα για τις “ερυθρόλευκες” με ωραία εκτέλεση από τα άκρα.

Όπως αναφέρει το SPORT24, oi Σιμόν φαν ντε Κρατς με το δεύτερο προσωπικό της γκολ, αυτή τη φορά από τη θέση του φουνταριστού ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς με τη Χριστίνα Σιούτη να ανοίγει λιγαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα εκμεταλλεύτηκε για πρώτη φορά την παίκτρια παραπάνω.

Έκτοτε, η ισπανική ομάδα έτρεξε ένα μίνι σερί 3-0. Αρχικά με τη βοήθεια της τύχης και του δοκαριού από τη θέση του φουνταριστού η Μπερτράν ισοφάρισε σε 4-4.

Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα η Ματαρό γύρισε την κατάσταση με γκολ στην κόντρα, ενώ η Ούγγρα Κέζτελι πέτυχε το έκτο τέρμα της ισπανικής ομάδας και έδωσε αέρα δύο γκολ.

Πριν το φινάλε του δεύτερου οκταλέπτου, η Χριστίνα Σιούτη έστειλε το ματς στο -1 για τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Σάββατο 20 Απριλίου

Σαν Αντρέου – Σαμπαντέλ 9-14
Ολυμπιακός – Ματαρό 16-11

Κυριακή 21 Απριλίου

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα