Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί ο Αραμπί

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί ο Αραμπί

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, χατ τρικ ο Αραμπί, ο Χασάν είχε κάνει το 2-0. Με δέκα παίκτες από το 30' (αποβολή Μάτις) οι Περιστεριώτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Ατρόμητου στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι “ερυθρόλευκοι” πέταξαν άλλο ένα πρώτο ημίχρονο, αλλά φόρτσαραν στο δεύτερο και με χατ τρικ του Αραμπί που μπήκε στο 40′ έφτασε στην ευρεία νίκη όπως αναφέρει το Sport24.gr.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ Κ-ΑΡΑΜΠΙ-ΝΑ ΤΟΥ

Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός για να ανοίξει το σκορ και να ξεμπλοκάρει. Τα κατάφερε με τη φοβερή κάθετη πάσα του Καμαρά στον Φορτούνη, την πάσα του τελευταίου στον Αραμπί και το τελείωμα του Μαροκινού από κοντά, ο οποίος αρχικά καταλογίστηκε λανθασμένα οφσάιντ. Με τη χρήση του VAR άλλαξε η απόφαση και έγινε το 1-0.

Όλα είχαν γίνει πια εύκολα, με δεδομένο ότι από το 30′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Στο 65′ ο Σάλομον έκανε κακό κοντρόλ, ο Αραμπί έδωσε στον Εμβιλά, αυτός μέσα από την περιοχή έδωσε αμέσως δεξιά στον Χασάν, ο οποίος ευστόχησε με πλασέ και έκανε το 2-0. Και οι δύο στράικερ του Ολυμπιακού είχαν βρει δίχτυα με το 4-4-2 του Μαρτίνς. Κάπου εκεί είχαν όλα κριθεί, παρά τις διαδοχικές αλλαγές προσώπων και διατάξεων του Κάναντι.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 69′ ο Μαρτίνς άρχισε να κάνει αλλαγές και να δίνει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει φέτος. Ο Λοβέρα έπαιξε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και δύο μέρες, ο Σουντανί μετά από οκτώ μήνες και οκτώ μέρες (είχε χτυπήσει τον Φεβρουάριο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι).

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον κυρίαρχο Ολυμπιακό. Στο 82′ ο Λοβέρα πήγε να τα χαλάσει όλα με την απόφασή του να μην δώσει έτοιμο γκολ στον Ραντζέλοβιτς. Τελικά αργοπορημένα πέρασε στον Αραμπί, ο οποίος με τη φοβερή του κλάση έγραψε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Τουλάχιστον ο Αργεντινός έφυγε υπέροχα στην κόντρα επίθεση πίσω από τη σέντρα. Θα μπορούσε όμως να δείξει αλτρουισμό.

Ακολούθησε και τέταρτο γκολ, στο 87′. Ο Αραμπί έκανε χατ τρικ, με το γόνατο, μετά από κόρνερ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα