Ολυμπιακός: Πάλι εκτός αποστολής ο Φορτούνης, μέσα ο Σα

Ολυμπιακός: Πάλι εκτός αποστολής ο Φορτούνης, μέσα ο Σα

Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός επίσης και οι Χριστοδουλόπουλος, Μορ, Καφού.

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός με τον διεθνή μέσο να μένει για τρίτο σερί ματς εκτός αποστολής.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr o μέσος του Ολυμπιακού είχε μείνει εκτός αποστολής για τα παιχνίδια με Άρσεναλ και Παναιτωλικό ενώ τώρα και πάλι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 22 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μαρτίνς.

Επίσης εκτός αποστολής είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μορ και Καφού. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Σα ο οποίος δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρά τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Βέβαια ο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί του στην αποστολή τέσσερις γκολκίπερ. Καθώς πλην του Σα ανάμεσα στους 22 βρίσκονται και οι Τζολάκης, Καραργύρης αλλά και ο Θανάσης Παπαδούδης ο οποίος είναι γεννημένος το 2003 και παίζει με τους Εφήβους του Ολυμπιακού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: “Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 4/3 (21:30). Αναλυτικά: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα