Ολυμπιακός – Τότεναμ: Κοίταξε στα μάτια τους Άγγλους. Τελικό αποτέλεσμα 2 – 2

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Κοίταξε στα μάτια τους Άγγλους. Τελικό αποτέλεσμα 2 – 2
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ Eurokinissi Sports

O Ολυμπιακός φιλοξένησε στο κατάμεστο Γ.Καραϊσκάκης την Τότεναμ και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, οι σπερς προηγήθηκαν με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά από την εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέιν και το απίθανο σουτ του Λούκας Μόουρα, αλλά ο Ντανιέλ Ποντένσε μείωσε σε 1-2 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44′) με εξαιρετικό πλασέ.

Οι ερυθρόλευκοι έφθασαν στην ισοφάριση λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ματιέ Βαλμπουενά κέρδισε πέναλτι στο 52ο λεπτό, καθώς ο Γιαν Βερτόνχεν πάτησε το δεξί του πόδι. Ο 34χρονος Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και νίκησε τον συμπατριώτη του, Ουγκό Λορίς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την ομάδα του Πειραιά στο 100ό του ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο 20λεπτο και εκείνο που έχει σημασία είναι ότι δεν πέταξε λευκή πετσέτα αλλά πέρασε στην αντεπίθεση για να πάρουν μία χρυσή ισοπαλία.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται -με ανεβασμένη ψυχολογία- για το δεύτερο ραντεβού τους στη μάχη των αστεριών, αυτή τη φορά με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version