Ολυμπιακός: Υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Αντώνης Νικοπολίδης

Ολυμπιακός: Υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Αντώνης Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού και παράλληλα, θα είναι προπονητής της Κ19 με άμεσο συνεργάτη του τον Τάσο Πάντο. Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ο Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Όπως σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη (22/10) το sport24.gr, η παρουσία της τριπλέτας των Νικοπολίδη, Ελευθεριάδη και Πάντου στον αγώνα της Κ19 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν για το Youth League μόνο τυχαία δεν ήταν αφού είχε επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους εμπλεκόμενους.

Μία μέρα αργότερα ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τους τρεις άνδρες. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει ως υπεύθυνος των ακαδημιών και παράλληλα, θα είναι προπονητής της Κ19 με άμεσο συνεργάτη του τον Τάσο Πάντο. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και προπονητής της ομάδας Κ19 του συλλόγου μας. Συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 θα είναι ο Τάσος Πάντος ενώ Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα