Όταν ο... Μπέος τρύπωσε στη συνάντηση Βασιλειάδη-Superleague

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο Αχιλλέας Μπέος... τρύπωσε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού στο ραντεβού του με τους εκπροσώπους της Superleague. Οι διάλογοι και οι πιθανότητες νέου ραντεβού υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί να μην ήταν παρών στη συζήτηση, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της συνάντησης της αντιπροσωπείας της Superleague με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Όταν ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μπαταγιάννης είπε στον Υφυπουργό ότι "ο Βόλος (ομάδα με την οποία σχετίζεται ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος) έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ το οποίο σας το έχει κοινοποιήσει και με το οποίο ζητά να εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση" ο κ. Βασιλειάδης αντέδρασε. "Συγγνώμη, κύριοι, μου χρεώνετε κάτι; Τι σχέση έχει ο Βόλος και ο Μπέος εδώ;".

ADVERTISING

Εν συνεχεία, ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας Βασίλης Γκαγκάτσης επέμεινε στο ίδιο μοτίβο και έθεσε στον υπουργό το θέμα της τροπολογίας της Superleague 2 που ακόμα δεν έχει έρθει στη Βουλή.

Ο Υπουργός και πάλι αντέδρασε και οι τόνοι ανέβηκαν όχι πάντως σε πολύ υψηλά επίπεδα...ντεσιμπέλ. Εφόσον το αδιέξοδο διατηρηθεί, οι ομάδες σκέφτονται να ζητήσουν ραντεβού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολο να πει το ναι σ' ένα τέτοιο ραντεβού ο Πρωθυπουργός.

Κατά άλλες πληροφορίες, η τροπολογία για τη Superleague 2 θα έρθει άμεσα στη Βουλή και το ζήτημα θα λήξει εκεί. Οψόμεθα για τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όχι του Βασιλειάδη στη διατήρηση των 16 ομάδων στη Superleague

SHARE:

24Media Network