Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Αρχηγικό διπλό Ευρώπης, έχασε το τρένο το τριφύλλι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Αρχηγικό διπλό Ευρώπης, έχασε το τρένο το τριφύλλι

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό 1-0 στη Λεωφόρο με σκόρερ τον Πέτρο Μάνταλο και παράλληλα πήρε και το εισιτήριο για το Europa League Conference με τους πράσινους να μένουν για ακόμη μία χρονιά εκτός ευρωπαϊκών θεσμών.

Η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη της νίκη σε φετινό ντέρμπι, επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που της εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο και την ίδια ώρα αφήνει εκτός Ευρωπαϊκών θεσμών για ακόμη μία χρονιά τους πράσινους ότι και αν γίνει από εδώ και πέρα.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μέρους όπου μπόρεσαν να σκοράρουν και να βρεθούν μπροστά στο σκορ, να φτιάξουν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, να έχουν δοκάρι και εν γένει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή με τον Χατζηγιοβάνη και χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Μακέντα αλλά βέβαια ούτε η ισοπαλία θα έφτανε στο τριφύλλι.

ΑΛΛΗ ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Μια εμφανώς καλύτερη ΑΕΚ έκανε την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει το SPORT 24 έφταναν όπως ήθελαν στην εστία του Διούδη και μπόρεσαν να σκοράρουν στην πρώτη τους τελική με τον Πέντρο Μάνταλο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και να κάνει το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο γκολ αλλά αυτό σωστά δεν μέτρησε καθώς πριν ο Μάνταλος κάνει την παράλληλη μπαλιά είχε βγει άουτ. Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι γυρνούσαν όπως ήθελαν τη μπάλα και έδειχνα να έχουν την υπεροχή στην αναμέτρηση και το μομέντουμ του αγώνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα