Παναθηναϊκός AKTOR: Η Βαλένθια δεν αλλάζει τα αποδυτήρια παρά τα παράπονα του Αταμάν

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός AKTOR: Η Βαλένθια δεν αλλάζει τα αποδυτήρια παρά τα παράπονα του Αταμάν
EUROKINISSI

Η Βαλένθια δεν σκοπεύει να αλλάξει τα αποδυτήρια που θα παραχωρήσει στον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, για τους αγώνες των playoffs της EuroLeague.

Στα αποδυτήρια της Βαλένθια είχε σταθεί ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τους Ισπανούς, για την 37η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Τούρκο προπονητή να εκφράζει τα παράπονά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ισπανικό μέσο, η Βαλένθια δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγών στα αποδυτήρια της Roig Arena, υποστηρίζοντας ότι καλύπτουν πλήρως τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι εγκαταστάσεις έχουν ήδη ελεγχθεί και έχουν εγκριθεί από τη διοργανώτρια αρχή, πριν την έναρξη της σεζόν, ενώ πραγματοποιήθηκε και νέος έλεγχος μετά τα παράπονα του Εργκίν Αταμάν, χωρίς να προκύψει ανάγκη για παρεμβάσεις.

Έτσι, όπως γράφει το SPORT24, η Βαλένθια θα διαθέσει τα ίδια αποδυτήρια στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR, που είχαν χρησιμοποιηθεί και στις 9 Απριλίου, καθώς ο χώρος τηρεί πλήρως τους κανονισμούς της EuroLeague.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα