Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0: Ο Άλτμαν ξεκλείδωσε την άμυνα των Αρκάδων

Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0: Ο Άλτμαν ξεκλείδωσε την άμυνα των Αρκάδων
ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ Eurokinissi Sports

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα, με γκολ του Όμρι Άλτμαν και παρέμεινε "ζωντανός" στο κυνήγι της πέμπτης θέσης.

Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, επιστροφή και στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε επί του Αστέρα με 1-0 με γκολ του Όμρι Άλτμαν ο οποίος αγωνίστηκε βασικός μετά από δέκα μήνες και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από δεκατρείς μήνες.

Το τριφύλλι σε σχέση με τα ματς κόντρα σε ΑΕΛ, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν βελτιωμένο, απείλησε περισσότερο, διαχειρίστηκε καλύτερα την αναμέτρηση και μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Από την άλλη ο Αστέρας σπατάλησε τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε, κάποιες εξ αυτών κλασικές με τους Μανιά και Καλτσά, και γνώρισε την έκτη του ήττα σε επτά παιχνίδια παραμένοντας σε δύσκολη θέση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης (72′ Δώνης), Κάτσε, Άλτμαν (60′ Μουνιέ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (82′ Πούγγουρας), Μακέντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Kώτσιρας (74′ Τσιλιανίδης), Βλάχος, Ματρικάρντι, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (83′ Δουβίκας), Μπελόκ, Καλτσάς, Μανιάς (61′ Αραβίδης).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα