Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Νέντοβιτς και οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Νέντοβιτς και οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε για περίπου ένα τέταρτο την προπόνηση. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κλείσει τα εντός έδρας παιχνίδια του για φέτος στην EuroLeague την προσεχή βδομάδα, απέναντι σε Μπασκόνια (30/3) και Αρμάνι Μιλάνο (1/4). Οι πράσινοι δεν είχαν φέτος -λόγω κορονοϊού- τη δυνατότητα να παίξουν μπροστά στους φίλους της ομάδας, εκείνοι όμως έδωσαν το “παρών” την Κυριακή 28 Μαρτίου στην προπόνηση για να τους εμψυχώσουν.

Σύμφωνα με το Sport24.gr αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όχι απλά για να δηλώσει την στήριξή του προς τον Όντεντ Κάτας και τους παίκτες του, αλλά -και- για να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης (περίπου για ένα τέταρτο) από το πέταλο και να φωνάξει συνθήματα. Μία συνθήκη που θύμιζε εν πολλοίς την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, σε εποχές προ της πανδημίας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νεμάνια Νέντοβιτς ακολούθησε μέρος του προγράμματος μετά από επτά εβδομάδες απραξίας, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα