Παναθηναϊκός: Ψάχνει ομάδα ο Μολό

Παναθηναϊκός: Ψάχνει ομάδα ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη. Πρόθεση φυγής από τον Γάλλο άσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιοάν Μολό ήδη ψάχνεται στη Γαλλία με στόχο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του. Αυτή την στιγμή το ενδεχόμενο της αποχώρησης του παίκτη από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr από την ημέρα που είχε μείνει εκτός αποστολής με την Ξάνθη, είχε έναν έντονο διάλογο με τον Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια ξέσπασε στα αποδυτήρια ο Γάλλος ακραίος δεν έχει φανεί. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που μπήκε αλλαγή, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Είναι φανερό ότι δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων στο θέμα του Μολό. Κι ο Δώνης δεν τον έχει στα πλάνα του και θα ήθελε την αποχώρησή του, αφού ο παίκτης δεν βοηθάει, αλλά και ο Γάλλος δεν επιθυμεί να μείνει μέχρι το καλοκαίρι από την στιγμή, που δεν παίζει.

Ετσι, μέσω του μάνατζερ του ψάχνει ήδη ομάδα στην πατρίδα του και είναι πιθανό μέχρι τις γιορτές να έχει βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Φυσικά μόλις βρεθεί ομάδα θα είναι εύκολο και για τον παίκτη να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που έχει διάρκεια για δύο χρόνια. Με τα σημερινά δεδομένα οδεύουμε ολοταχώς προς διαζύγιο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα